Pupillen onder 11 jaar naar NK

Het E1 team van ons SBC2000 is dit jaar met vlag en wimpel kampioen geworden in hun klasse!!! <b>Maar het E1 team heeft dit ook te danken aan alle kinderen die tijdens de competitie ingevallen hebben!!!!</b>

Een super prestatie van deze boys met als gevolg dat we een uitnodiging hebben gekregen om deel te nemen aan het NK gemengd in Hilversum a.s. weekend 2 & 3 juni.!!!!!!

Onze boys: Jannick, Tycho, Dylan, Michael, Omer, Rik, Joep en Koen gaan ervoor!!! Voor de goede orde in dit E1 team horen eigenlijk ook <b>Luc en Aaron </b>thuis, maar mogen dit weekend niet mee ivm hun dispensatie.

Onder begeleiding van Banu en Petra gaan we het spannende avontuur aan. We spelen zaterdag 4 poule-wedstrijden, en als we bij de errste 2 eindigen in onze poule mogen we zondag terugkomen voor de finale-ronden.

We spelen tegen: PSV,HZC de Robben,Nunspeet, en Trivia. We hebben tot woensdag keihard doorgetraind om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Maar het allerbelangrijkste is dat we deze ?ervaring? ons niet laten ontgaan en we daar ons stinkende best gaan doen. En vooral heel vet genieten want hoe vaak speel je nu met je team een NK????

De verhalen en ervaringen komen na het NK, wij zorgen ervoor dat jullie ze kunnen lezen op de website!!!!!
An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙