Panasonic sponsort D-jeugd team B

Panasonic06.jpg
Dinsdagavond 15 januari werd het gemengde waterpoloteam D2 van SBC2000 blij verrast door dhr. Spierenburg van Panasonic. Na de training werden de spelers toegesproken door trainer/coach Jasper Razenberg. Hij vertelde de spelers dat dhr. Spierenburg (vader van speler Dylan Spierenburg) namens Panasonic aanwezig was om aan het D2-waterpoloteam een spiksplinternieuwe set waterpolo caps te overhandigen.

De eerstvolgende wedstrijd op 19 januari zal het team zich kunnen hullen in de unieke en speciaal voor SBC2000 ontworpen waterpolocaps. Het enige andere team dat ook deze eer te deel valt en in deze bijzondere caps speelt is momenteel het Heren 1 team onder leiding van Krijn de Heer.
De stijlvolle caps zijn op de achterkant voorzien van het logo van Panasonic.

Bij het maken van enkele foto's met de sponsor werd deze nog verrast door Matthijs oude Lohuis die, namens de waterpoloafdeling van SBC2000, dhr. Spierenburg bedankte voor het sponsorschap. Hij benadrukte dat SBC2000 zich zeer gelukkig prijst om in deze economische tijden ondersteuning te krijgen van sponsoren. Om deze uiting van dankbaarheid kracht bij te zetten werd de dhr. Spierenburg een tweetal caps aangeboden namens de vereniging. Zowel een witte als een blauwe cap, voorzien van het nummer 10. Niet zomaar een nummer, een 10 die staat voor de hoogste waardering die je kunt krijgen.
Dhr. Spierenburg verzekerde dat de caps een mooi plaatsje zullen krijgen op het kantoor van Panasonic Biomedical Systems in Etten-Leur.

Mocht u ook interesse hebben in zo'n prachtige set caps, als sponsor of als speler, dan kunt u contact opnemen met Matthijs oude Lohuis via matthijs.oudelohuis@mysbc.nl.
An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙