Polocompetitie weer ten einde

email.jpg
<b>Monsterscore van SBC 2000 GD1.</b>
Via de tussenstanden 0-8, 1-16, 2-23 eind 3-29 werd Hieronymus verslagen.
Verslag van de wedstrijden gespeeld op 27-4-2013.

Dames 2-Nuenen 1..5-3
SBC 2000 JB1-DZT JB1..9-7
Dames 1-De Dokkelaers 1..10-12
Heren 2-De Schelde 1..8-14
Hieronymus GD1-SBC 2000 GD1..3-29
Heren 1- Utrecht 1..10-12

<b>Jeugd.</b>
SBC 2000 JB1 nam genoegen met een 2-2 in de 1e periode. Dit was niet genoeg en snel werd de stand omhoog gebracht tot 6-2. De voorsprong bleef in de volgende periodes en de eindstand werd uiteindelijk 9-7. Vier doelpunten van B Martens in deze wedstrijd.
Teams GD1 werd de grootse winnaar tegen Hieronymus GD1. Score J Charko 8x, S Daams 6x, J Buhre 5x, R Jongeneel 4x, OF Akmese 3x, M d Koning 2x en L v Otterdijk 1x. Verdedigend werk was van L v Valen, S Lambregts en de keeper S Plasmeyer die slechts 3 ballen wist te stoppen.

<b>Dames.</b>
Ook de Dames 1 begonnen met 2-2, maar nam in periode twee en drie de leiding met 2 punten verschil. Echter in het laatste gedeelte werden de Dames van de Dokkelaers sterker en kwamen rap dichterbij. De 5 treffers van G Adams waren net niet genoeg om de nederlaag te voorkomen. De eindstand werd helaas 10-12.
Dames 2 heeft heel de wedstrijd in eigen hand gehouden en wonnen met 5-3 van Nuenen. Een tweetal scores van B vd Bunt.

<b>Heren.</b>
Kampioen Utrecht verslaan was de opdracht van coach K d Heer. Dit lukte bijna. Met hier en daar wat missers van SBC 2000 werd de stand 10-12. Eigenlijk waren de Bredase spelers tactisch veel beter en bezaten ze een hogere conditie, maar ze werden iedere keer verrast met een tegengoal, snoeihard ingeschoten door de vaak vrijliggende Utrechters. Beide keepers hebben de ploegen behoed voor meer doelpunten.
Heren 2 heeft een zeer beroerd jaar gehad. Diverse spelers uit de andere ploegen hebben ze bijgestaan om al was het maar 1 puntje op de ranglijst te zetten. Het mocht niet baten. De nul kwam en bleef. A Stuy trof 4x het net van De Schelde, dat wel.
Nagekomen bericht:
De allerlaatste wedstrijd van dit seizoen voor het combiteam De Vennen SBC2000 onder 15.
Zaterdag 20 april werd de laatste wedstrijd van deze competitie gespeeld in De Wisselaar tegen TRB-RES. Beide eerdere wedstrijden was de stand uiteindelijk steeds in het voordeel van de tegenpartij geweest, wat toch wel een pittige pot waterpolo beloofde.
Het complete team was aanwezig en met Vincent het eerste deel onder de lat ging het team vol goede moed de wedstrijd in. Met Matthijs, Mart en Bart, Job, Steyn en Lars. Bram, Mikey en Rick begonnen als wissel.
De teams waren aardig aan elkaar gewaagd. Het eerste partje had TRB-RES meer ruimte en wist men twee maal te scoren. Daarna nam het combiteam het spel over en wist Mart met een mooi schot achterwaarts de eerste treffer te zetten voor De Vennen SBC2000. Snel daarna volgde Mickey vanuit midvoor positie. Het tweede partje begon met een gelijke stand die het team toch enige tijd kon vast houden door pressiespel. Door kleine foutjes liep TRB-RES toch nog iets uit en stond het eind van de derde helft 3-5. Inmiddels lag Vincent in het spel en nam Bart over onder de lat. In het vierde partje waren het pogingen van Matthijs en Mart die het net niet haalden en was het Mikey die nog een punt plaatste voor ons team. De wedstrijd sloot met een stand 4-7.
An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙