SBC 2000 scoort met geweldig toernooi.

P1020191.JPG
Afgelopen zaterdag en zondag werd in zwembad Wolfslaar een goed georganiseerd Waterpolotoernooi neergezet door de spelers van SBC 2000..
Na een maandenlange tijd van organiseren is het gelukt om het internationaal te kunnen maken, want 4 teams uit Belgie waren van de partij, ook vele ploegen uit Nederland waren naar Breda afgereisd.
Er werd gespeeld op 3 velden. Junioren waren zaterdag vol enthousiast bezig om hun partijtje te winnen. Daarnaast speelden Heren en Dames teams hun potje polo.
Menigeen zag mooie spelmomenten, fraaie doelpunten, het omspelen van een tegenstander enz. Op de zaterdagavond werd na een uitmuntende barbecue een gezellige, druk bezochte feestavond met een live spelende band gehouden. Moe en voldaan werd laat in de nacht de tentjes opgezocht, die waren opgezet op de ligwei van Wolfslaar.
Zondagmorgen vroeg op om weer het water in te springen om de rest van het toernooi te gaan spelen.
Een batterij vrijwilligers werden ingezet, net als vele scheidsrechters die toch maar twee dagen aanwezig waren bij de wedstrijden, in hun eigen vrije tijd n.b.
Wie de uiteindelijke winnaars waren in hun poule was niet van belang, het spelgenot, de strijd, het winnen of verliezen, het was eigenlijk 2 dagen een feest en een goede start voor het nieuwe seizoen voor iedereen en het weer speelde een lekker potje mee..
De organisatie van SBC 2000 afd Waterpolo kreeg van alle deelnemende teams een pluim voor dit gezellige evenement.
Wordt vervolgd in 2014?? Zeker!!!
An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙