Waterpolokleding: Nog passen en bestell

Beste leden,

Zoals velen van jullie wellicht weten is de kledingcommissie al een hele tijd bezig met het ontwerpen en produceren van nieuwe kleding voor de waterpolo afdeling. Helaas heeft dit meer tijd gekost dan we in eerste instantie hadden verwacht.

Het goede nieuws is echter dat we verwachten dat er komende week een passet beschikbaar zal zijn, zodat alle leden de mogelijkheid hebben om voor de zomervakantie (<b>8-9-10 juli</b> rond de trainingen) nog een nieuw tenue, tas en hoodie te kunnen bestellen.

Op dit moment is de passet nog in productie/onderweg, dus we houden nog een slag om de arm. Maar als de passet klaar is krijgen jullie zo spoedig mogelijk bericht over de data en tijden waarop gepast kan gaan worden. Hou de mail dus de komende dagen in de gaten.

Groeten,
De Kledingcommissie
Nadine van Langen / Matthijs oude Lohuis

P.S. Door omstandigheden is de kledingcommissie enigszins uitgedund. Wij kunnen daarom wel hulp gebruiken. Lijkt het je leuk om 2x per jaar te helpen om de bestellingen rond te maken. Neem dan contact met ons op: waterpolokleding@mysbc.nl of spreek ons aan (Nadine van Langen / Matthijs oude Lohuis).