keyboard_arrow_up
IMG-20190310-WA0000.jpg

2x Goud op Master Diving Cup Eindhoven

Op de internationale Master Diving Cup die dit weekeinde in Eindhoven wordt gehouden was er maar een deelnemer vanuit SBC2000.
Marlies Verschuren, geen onbekende in de schoonspringwereld deed mee aan dit evenement. Met uit het verleden nationale en internationale titels op haar naam liet Marlies zien dat ze het schoon springkunstje zeker nog niet is verleerd.
Met haar deelname op de een meter plank scoorde ze in de leeftijdscategorie 35-39 jaar een gouden medaille met een puntentotaal van 216,5. Met het behalen van deze gouden medaille mag Marlies in deze categorie ook de titel Nationaal Kampioen voeren
Ook op de drie meter plank sprong ze zich opnieuw in de medailles. Samen met de Belgische Jerry Lefebvre als synchroonpartner sprongen ze mee in het onderdeel mix synchroon. Samen behaalden ze een totaalscore van 158,52 punten, voldoende om zich beiden de gouden medaille om te laten hangen.
Dat het na een eerdere schoonspringcarrière weer oppakken van de sport succesvol kan zijn is hiermee maar weer eens bewezen. Dat aan deze resultaten een stevige trainingsperiode in Breda en in Eindhoven vooraf is gegaan zal ongetwijfeld een rol hebben gespeeld bij deze successen. Proficiat Marlies!