keyboard_arrow_up

Kampioenswedstrijd waterpoloers SBC200 - DG1 - aankomende zaterdag!

De ontknoping van de competitie nadert met nog 2 speelronden te gaan. Enkele teams waren al winterkampioen geworden en een tweetal jeugd teams staat er nog waanzinnig goed voor om er ook daadwerkelijk met de eindoverwinning vandoor te gaan.

Gemend E-Jeugd:
Om te beginnen onze allerkleinsten. Zij staan nog steeds aan kop, maar het is hier onwijs spannend. Zij moeten de eerste plaats namenlijk delen met de nummer 2, die een gelijk aantal punten heeft. Met nog twee wedstrijden te gaan, is het dus echt de dood der gladiolen, aangezien beide wedstrijden gewonnen moeten worden. Zij trappen zaterdagmiddag af met een wedstrijd tegen de nummer 4 - Zeester-Meerval. Om 14:15 kunt u ze komen aanmoedigen om ze naar deze overwinning te schreeuwen. Met deze overwinning op zak, spelen ze namelijk de week erop in Oss om de titel tegen... de nummer 2! Een mooiere apotheose kan een competitie niet hebben. Kom dus vooral en zorg samen dat ze volgende week in de perfecte uitgangspositie kunnen beginnen.

Gemend D-Jeugd:
Voor het team van Zoran is de spanning al enige tijd uit de competitie, want ze blijven winnen. Dit seizoen zijn ze zelfs nog ongeslagen met een gemiddelde van 28 doelpunten per wedstrijd! Het moet dus ook wel heel raar lopen, willen ze het kampioenschap van afgelopen jaar niet prolongeren! En het mooiste is..? Zij willen dit kampioenschap graag met jullie vieren! Ze spelen aankomende zaterdag hun kampioenswedstrijd direct na de E-Jeugd om 15:00 uur. Dit wordt een lange middag juichen dus!

Gemengd C-Jeugd:
Het gemengde C-team van Margo speelt aankomende zaterdag hun laatste wedstrijd in Terneuzen. Na een mooi, maar zwaar seizoen, ziet het er naar uit dat zij op een uitstekende 4de plek gaan eindigen. Wij zijn ervan overtuigd dat de laatste punten in Terneuzen mee genomen worden naar Breda en dat zij daar onderling een mooi feestje van zullen maken!


Dus nogmaals, heb je tijd vrij zaterdag, kom dan vooral kijken naar de 2 afsluitende wedstrijden in Breda van onze toppers en vergeet daarbij vooral je spandoeken niet mee te nemen, want er gaat zeker een feestje te vieren zijn daar!

Zaterdag 14:15 SBC2000 EG1 - Zeester-Meerval EG2
Zaterdag 15:00 SBC2000 ED1 - De Vennen ED1