keyboard_arrow_up

SBC2000 succesvol in Bonn

In het weekend van 22 én 23 juni vond in Bonn een internationale schoonspringwedstrijd plaats. SBC2000 nam met 14 deelnemers deel aan deze wedstrijd.
Nikki Jansen, 13 jaar werd bij de dames 9e (4e Nederlandse) op de 1 meter plank én 5e (2e Nederlandse) op de 3 meter plank. In een internationaal veld met alle leeftijden is dit een zeer knappe prestatie. Kyra Esselbrugge pakte op de 1 meter een mooie 10 (5e Nederlandse) plaats in dit sterke veld.
Ook zeer knap was de 53e plaats , van de 59, overall (mannen én vrouwen) van Frederieke Henst, met haar 9 jaar verreweg de jongste deelnemer bij de gevorderde springers.
Ook de 10e plaats van Denise Spoorenberg én de 13e plaats van Eva Schigt bij de dames beginners 1 meter spreken tot de verbeelding. Op de 3 meter wist Eva Schigt bij de dames zelfs de 6e plaats en daarmee de beste Nederlandse te veroveren. Denise Spoorenberg wist met een mooie 9e plaats op de 3 meter in de top 10 te eindigen.
Als vereniging wist SBC2000 voor het tweede jaar op rij de 4e plaats te bemachtigen én liet hiermee wederom zien over voldoende talent te beschikken.
Met de clubkampioenschappen op zondag 30 juni wordt dit lange én succesvolle seizoen afgesloten én kunnen de springers gaan genieten van hun welverdiende vakantie.