Waterpolo SBC 2000 pakt tegenstanders weer.

Gewonnen werd er weer door diverse teams bij SBC 2000. De tegenstand wordt gaande weg toch wat groter in sommige poules. Toch blijven er weer kansen om hoog geklasseerd te blijven staan.



De uitslagen van het speelweekend 11-11-2006 kun je verder in dit bericht lezen


Waterpolo SBC 2000 pakt tegenstanders weer

De uitslagen van 11-11-06 zijn:

Pup A- De Schelde A?9-4

Pup B-Stormvogel A?2-19

Asp 2 A. Njord A?9-3

Asp 2 B-Hieronymus A?4-16

Njord A- Asp 1?0-16

Herenjeugd B-De Rog A?4-11

Dames 1-De Vennen 2? 1-7

Dames 2-De Treffers 2?3-7

ZPB H&L Prod 3-Heren 1?7-4

DIO 1- Heren 2? 7-7

Heren 3- Zuidwesthoek 2?11-2

Pup A. Verschil tussen Pup A en B is de een is al een jaar in competitie de ander niet. A wint alle wedstrijden, B niet. A zijn meestal 1 jaar ouder en spelen al 1 jaar in de competitie, B spelers zijn nieuwelingen. Die komen volgend jaar aan bod. Waar ze wel gelijk aan zijn is de grote vechtlust en het grote spelplezier. De B spelers zijn al blij om een paar doelpunten te scoren. De A kandidaten moeten het meer iedere keer voor elkaar krijgen om te blijven winnen. Na nieuwjaar worden de beste ploegen uit diverse poules bij elkaar gezet. Eens kijken of men deze overwinningsreeks kan volhouden. Het A team rolde De Schelde weer op met 9-4. Doelpunten van 3x Judy Goossens, 3x Danny Holleman, 2x Melvin Prins en Geertje vd Hoek 1x.

Pup B. Het pupillen B team bestond uit Raf Baljet, Jannik Beekers, Beau van de Bunt, Glenn Heere Janneke Kielman, Femke Kielman, Bart Matthijsen, en Rens Woltjer. De Stormvogels scoorden 19 doelpunten. In de competitie is het slechts twee teams gelukt om te scoren tegen de sterke Stormvogels A. Femke Kielman scoorde met hulp van haar teamgenoten twee mooie doelpunten. Coach Robbert Maas had een extra wedstrijd georganiseerd: De ouders tegen de kinderen. De ouders merkten dat het spel vanuit het water toch een stukje zwaarder was dan vanaf de tribune. Een eindstand van 5 ? 5 was een mooi resultaat.

Asp 2 A. Njord verliest met 9-3 van SBC. Setstanden van 3-0, prima opening, 4-0 even op adem komen dan de schrik in de benen jagen bij de tegenstander 9-1 en weer wat gas terug nemen zijn de ingredienten geweest van deze wedstrijd en weer was er een hattrick in de wedstrijd nu van Tara O?Neill. De andere punten kwamen van J Weehuizen 2x, S v Breemen, K vd Heijde, J Prins en W Vissers allen 1x.

Asp 2 B. Anders ging het bij het B team. Deze verloren met 4-16 van Hieronymus, altijd al een spelbreker geweest in de wedstrijdenoverwinningen van SBC 2000. Tom Sassen 2x Ward Vissers en Judy Goossens beiden een punt gemaakt. Een sterk Hieronymus gezien de standen tussen door. 2-4, 2-8, 3-13 eindstand 4-16 dus.

Asp 1. De klapper van dit weekend. Njord werd geheel weggespeeld door dit Asp team.0-4, 0-5, 0-13 eindscore 0-16. Een team van uitersten, vorige week verloren ze met 0-19 van PSV nu winnen ze met 0-16. Het score verloop geeft ook aan dat men in part 2 even op adem moest komen en een goede tactiek in de oren gefluisterd kregen door hun coach. Ze kregen vleugels en verrasten Njord met een geweldige score van Nick Holleman en Pim v Wouwen en Remco Visser alledrie een hattrick met een gouden randje extra, zij drieen scoorden ieder 4x. Daarnaast scoorden ook Freek Cornelissen 2x en Arnoud Janssen 1x. Keeper Joost Baardse had een dag vrij in zijn doel.

Herenjeugd B. Walter od Woert heeft met 3 scores en Tim Arts 1 score het verlies met 4-10 toch wat beperkt. Toch blijft het een verliespartij. 1-4, 2-6, 2-8 eind 4-10 geeft aan hoe ze de boot zijn in gegaan.

Dames 1. De Vennen 2 hebben de Dames van SBC 2000 verslonden met 1-7. Maureen v Langen scoorde het ene puntje voor de Bredasen. Slechts 1x werd uit de man-meer situatie gescoord door Maureen. Partje 2 was de bottleneck voor de Bredase dames 1-5 na eerst met 0-1 te hebben gestaan.

Dames 2. Deze dames moesten ook kleur bekennen, deze keer aan De Treffers. De opgelopen schade was 3-7. En ook was partje 2 de matchwinner, 1-4. Op het eind kwam SBC wat terug. Doelpunten vqn K Kuylaars, M Groeneveld en E Roelands ieder 1x.

Heren 1. Zij beginnen toch langzaam te begrijpen dat promoveren inhoudt dat de ploegen waar men tegen speelt steeds sterker worden. Ook nu weer in Barendrecht, daar werd de wedstrijd gewonnen door de thuisploeg, ook al zag dit halverwege de wedstrijd er niet naar uit. 2-2 was de stand bij de veldwisseling, Daarna liep de stand op tot 5-3 en men sloot af met 7-4. De 4 doelpunten werden gescoord door F Geisler, W Verkooyen, D v Dort en P Duyzer.

Heren 2. Dio uit Etten wist de Heren2 een punt af te snoepen. Omdat de laatste minuut niet werd aangegeven kon SBC 2000 niet weten wanneer men tot het uitsterste moest gaan om de wedstrijd gunstig af te sluiten en de 2 punten mee naar Breda nemen. De gelijke stand 7-7 was de eindstand. Bram Zeegers en Jurian Velthuis brachten samen 4 doelpunten op het scorebord en M Aalst, J Razenberg en J vd Velde het restant tot 7.

Heren 3. Een lekker team wat gezien de leeftijd van sommige spelers toch zijn plaatsje in de competitie goed verdiend. Met een paar overgevlogen jeugdspelers versterkt, iedere keer presteren ze het toch weer om spectaculaire uitslagen te creeeren. De scores lagen op een dusdanige manier dat de tegenstander even de kluts is kwijt geraakt. Eind part 1 stond De Zuidwesthoek met 0-1 voor. Kat in het bakkie, nee kat in het zakkie. M de Groot, T d Rijk, H Veldink, J Vlek maakten korte metten met ieder 2 punten te scoren, terwijl R vd Linden er nog 3 boven op deed. Uit 3 man-meer situatie werd een punt gescoord.

An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙