SBC 2000 maakt het Arethusa moeilijk

Ook in het afgelopen weekeinde zijn er weer een aantal wedstrijden gespeeld. Lees verder voor het verslag.

Asp 2 A. In de 4e wedstrijd tegen Arethusa hebben de Aspiranten 2 A de punten mee naar Breda gebracht. Na eerst met 1-0 achter te hebben gestaan, sloeg SBC toe in het 2e partje, 1-4. Deze tik werd Arethusa te machtig en ging nog meer de boot in. 1-4, daarna 2-6. In het 4e deel kwam Arethusa nog wat terug, maar het leed was al geschied. Drie doelpunten van T O?Neill, S v Gurp, K vd Heijde en J Weehuizen allen 1 punt. Deze overwinning had een extraatje in petto voor T O?Neillen J Weehuizen , zij konden zien op de kant halverwege, hoe de rest van het team de overwinning vast hield. Eindstand 4-6.

Herenjeugd B. Het tegenovergestelde beleefde de Herenjeugd B. In elke partje scoorde Nuenen 2 punten en SBC maar 1, want dus een uitslag gaf van 8-3 voor Nuenen. Walter od Woert 1x en P v Wouwen 2x waren de doelpunten makers van SBC 2000.

Heren 3. Voor de 2e keer verslaat Heren 3 het Hoogerheidense team. Met meer weerstand dan verwacht. De setstanden waren 1-2, 2-2, 4-4 eindstand 5-8 voor SBC 2000. Tot en met part 3 kon De Zuidwesthoek aardig bijbenen, maar in het laatste partje werden de puntjes op de i gezet door de Bredase ploeg en het was gedaan met De Zuidwesthoek. P v Loon en R Taks maakten beiden 1 punt, J Vlek nam er 2 voor zijn rekening en T d Rijk scoorde maar liefst 4x punten. Wie ook scoorde was M de Groot, die mocht met een fikse straf naar de bank en het spelen was voor hem gedaan.

Dames 1 had wel een wedstrijd gepland afgelopen zaterdag, maar door omstandigheden is deze niet gespeeld. Naar een andere datum wordt uitgekeken.

An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙