Nuttige overwinning Herenjeugd SBC 2000

De uitslagen van dit speelweekeinde zijn:

Argo A-Herenjeugd B?.8-10.

Nayade 2-Dames 1....10-3.



Lees verder voor het verslag

Herenjeugd B heeft zich een tweede overwinning op Argo bezorgd. Deze keer veel meer spanning tijdens de wedstrijd, omdat Argo startte met een voorsprong na 5 min speeltijd van De competitieuitslagen van 16-12-06 zijn:3-1.

SBC 2000 kennende trok in het 2e partje de zaak recht 4-4 en hield de balans ook in evenwicht in het derde bedrijf, 6-6. Door de soms pittige trainingen had SBC de langste adem en ging via 8-8 naar de laatste minuut toe. Met nog 38 sec op de klok ging SBC naar een voorsprong, welke vergroot werd 12 seconden voor tijd. Einduitslag 8-10 voor de Bredase ploeg. Doelpunten van M v Velthoven, R v Reenen en F Askamp allen 1x. Een prima hattrick van T Arts en nog fraaier de 4 punten van W od Woert.

Dames 1 werd verslagen door Nayade 2. Eigenlijk had ook de scheidsrechter hier zijn deel aan helaas. Als een bal per ongeluk op een uitgestuurde speelster terecht komt en dan een strafworp en je 3e persoonlijk fout laat opschrijven is toch wel heel flauw. Nayade was toch de leider in de wedstrijd gezien de setstanden van 4-1, 5-3, 7-3, eindstand 10-3. De Bredase doelpunten kwamen van N v Langen, E v Reenen en T Struijk.

Heren 1 had afgelopen zaterdag de Haagse ploeg DSZ uitgenodigd voor een oefenwedstrijd.

De ploegen waren aan elkaar gewaagd. Toch liep DSZ iedere keer iets weg, maar SBC 2000 kwam mooi terug met fraaie doelpunten. Scorestanden van 1-3, 3-3, 5-5 en in de slotminuten ging de knop om bij DSZ en werd SBC 2000 de winnaar van deze goede oefenpot, uitslag van 7-5 in het voordeel van SBC 2000. Leuk detail van beide ploegen, ze spelen allebei in dezelfde Bondsklasse alleen in een ander district.

An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙