Veel pech voor de waterpolo van SBC 2000.

De waterpoloteams van SBC2000 hebben in het afgelopen speelweekend minder gepresteerd. Voor de uitslagen en de wedstrijdverslagen, lees verder


De uitslagen van 10 febr 2007

Pup A-PSV 7-7

Pup B- De Vennen 2-6

Asp 2A-PSV 1-17

Asp 2 B-Zuidwesthoek 5-15

Arethusa- Asp 1 12-3

Herenjeugd A- PSV 3-10

Arethusa- Dames 1 4-2

Dames 2-Aquamigos 3-3

ZPC Rotterdam-Heren 1 7-4

Gorgo 1-Heren 2 3-3

Heren 3- OZC 10-6

Pupillen.

Pupillen levert toch een prestatie om terug te komen van 2-4 naar eindstand 7-7 tegen PSV Judy Goossens en Danny Holleman mepten allebei 3x de bal in het Eindhovense doel. Nieuweling Bram v Ginneken maakte het 7de doelpunt voor SBC 2000.

Het onervaren pupillen B team heeft opnieuw laten zien hoe hard ze vooruit gaan. De Vennen A zwommen iets sneller, waardoor ze in de eerste helft vier doelpunten wisten te scoren. In de tweede helft van de wedstrijd zagen coach Robbert Maas en begeleidster Linda Hoogendijk beide teams nog twee doelpunten scoren, wat leidde tot een eindstand van 2 tegen 6. Janneke Kielman had al vaak bijna gescoord, in deze wedstrijd kon het woord ?bijna? eindelijk worden weggestreept. Het tweede doelpunt werd gescoord door Fabio van Gils, die pas zijn tweede competitiewedstrijd speelde! Keeper Glenn Heere stopte enorm veel ballen. Ook Femke Kielman, Bart Matthijsen, Jannik Beekers, Bram Martens en Beau van de Bunt speelden een uitstekende wedstrijd.

Aspiranten.

Asp 2 A, een wedstrijd waar absoluut geen kansen kreeg van PSV. Setstanden 0-2, 0-7, 0-13 einde 1-17 zeggen meer dan genoeg. Het enige Bredase doelpunt maakte T O?Neill.

Asp 2 B. Verloor men eerder in de competitie al met 23-11 en 4-16, nu werd het tegen de Zuidwesthoek 5-15. Een lichte vooruitgang dat wel, maar ze verloren wel. Er had meer in kunnen zitten. Judy Goossens maakte 3 doelpunten, Tom Sassen en Koen Wenneker de andere 2.

Asp 1 verloor net als de voorgaande team dik, 12-3. Arethusa kon juichend het zwembad uit gaan in Oss. Medio maart komen de SBC-ers ze nog een keer tegen en wordt getracht om ze te verslaan, want de kracht hebben ze wel in zich.

Herenjeugd.

Het A team van de Heren jeugd het blijft triest, want PSV kwam weer als winnaar uit het water. De tussenstanden waren 1-1, 2-4, 3-6 eindstand 7-10. T Keuken, S vd Linden en F Askamp wisten toch door de verdediging heen te breken en te scoren.

Dames.

De doelpunten van N v Langen en E v Reenen waren niet genoeg om Arethusa 2 te verslaan. De vrouw meersituaties werden niet genoeg verzilverd, waardoor Arethusa toch met de overwinning ging lopen. Via 1-1 halverwege werd de eindstand 4-2 bereikt.

De Dames 2 komen net iedere keer een beetje geluk te kort en konden nu Aquamigos pootje lichten. Lotte d Boogerd wist er toch 2 ballen in te krijgen. Aquamigos 3x. De vrouw-meer situatie werd ook door deze Bredase ploeg niet genoeg benut.

Heren.

De geroutineerde oude mannenploeg van Rotterdam, het kleine zwembadje, waardoor SBC 2000 zijn snelle spitsen niet kon laten gaan om de Rotterdammers te vermoeien, waren de belangrijkste ingredienten in deze wedstrijd. Met 7-4 werd verloren helaas. F Geisler maakte in het laatste partje nog een fraaie strafworp om het verschil iets te verkleinen.

Heren 2 trad aan tegen Gorgo 2. In de eerste wedstrijd kwam SBC 2000 als winnaar uit de bus. Nu werd het 3-3 via de tussenstanden van 2-2, 2-2, 2-3 einde 3-3. Gezwommen als hing hun leven er van af, het gelukte de Bredase ploeg niet om de wedstrijd te winnen. De afwerking voor het vijandige doel haperde nog al eens.

De ploeg Heren 3 had een flinke voorsprong van 3-0 gecreeerd. De voorsprong bleef bestaan einde partje 2 5-2. De SBC-ers gingen door en wiste n de marge te vergroten tot 9-5. Het laatste partje was rustig uitzwemmen bal in de ploeg houden en de OZC ploeg van het doel af houden, hetgeen prima lukte, eindstand 10-6. T de Rijk maakte voor de zoveelste keer zijn hattrick.

An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙