Heren 1 en 3 winnen hun waterpolowedstrijden.

De in het afgelopen weekend gespeelde wedstrijden van de heren 1 en 3 waren zwaarbevochten. Lees verder voor de wedstrijdverslagen.

Het op de gedeelde 2e plaats genoteerde Sportteam van het jaar heeft zijn naam eer aangedaan.

In Delft werd nipt verloren met 10-9 van ?d Elft op 14 okt 2006, nu is de zaak rechtgezet door de Heren van SBC 2000. De uitslag werd nu 7-4 in de Wisselaar. De doelpunten waren van Eric Claassen 2x, Daniel v Dort ook 2x, Pim Nolting, Patrick Duijzer en Robbert Maas allen 1x. De goedkeepende Delftse doelman was moeilijk te verslaan. Nog beter was de Bredase keeper Matthijs oude Lohuis. Hij kreeg maar 4 ballen achter zich. Het team draaide een snel gevarieerd spel, waardoor de tegenstander geen gelegenheid werd geboden om te revancheren. Tussenstanden waren 3-0, 4-1, 6-2 eind 7-4.

Een ander verhaal en spel was te bekijken bij de volgende wedstrijd, nl Heren 3 tegen Aquamigos 4 uit Den Bosch. Een inhaalwedstrijd welke door SBC 2000 ruim werd gewonnen, maar vraag niet hoe. De scheidsrechtster moest beide team tot rust manen, want er gebeurde dingen op plaatsen waar de bal niet was en dat was een hele opgave voor deze dappere vrouw. In totaal werd maar liefst 17x een straf uitgedeeld, 7 aan beide ploegen. Tussen alle vervelende momenten scharrelde SBC 2000 langzaam naar voren na eerst met 0-3 achter te hebben gestaan. Door de hattricks van M de Groot, T de Rijk en R Evers en het 10e punt voor J Vlek werd na 4x5 min afzien de wedstrijd gewonnen met 10-4.

An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙