Geslaagd weekend voor SBC 2000.

Ondanks de verliezen van sommige ploegen is men toch tevreden met de uitslagen gezien de geleverde prestaties. Forse overwinningen, kleine overwinning, forse verliezen en kleine verliezen, alles kan bij SBC 2000. Lees verder voor de uirslagen


Uitslagen 31 maart 2007 van SBC 2000 waterpolo.

PupillenB-De Schelde A---- 0-16

Aspiranten B-DIO A---6-3

Aspiranten 1-De Schelde A---9-7

Herenjeugd A-Njord A---9-3

Brunssum A-Herenjeugd B---1-19

BZ&PC-Dames 2---10-2

Heren 1-Zian 3---9-10

Heren 2- Aquamigos 3---17-10

De Bruinvis 1-Heren 3---6-7


Pupillen.

Het blijft als maar incasseren, maar wel in forse nederlagen. Met nog 2 wedstrijden te gaan in deze competitie, kan men toch uitkijken naar het nieuwe seizoen, waar de teams weer anders samengesteld gaan worden en wel gewonnen kan worden. De Schelde bleef met 0-16 de baas in deze wedstrijd.

Aspiranten.

Het B team heeft de wedstrijd overduidelijk naar zich toegetrokken. Standen 1-0, 4-0, 5-1 einde 6-3. K Wennekers maakte 2 doelpunten, gebroeders Sassen, J Goossens en D Holleman ieder 1 punt.

Aspiranten 1 kreeg het toch behoorlijk benauwd, standen 1-0, 3-5, SBC kromde de rug en boog de achterstand om naar 6-6, om uiteindelijk 9-7 op het score bord te zetten. P v Wouwen had de hoogste score met 4 punten.

Herenjeugd.

Ook het Herenjeugd A team kreeg het niet cadeau van Njord A. 1-2. Daarna werd de zaak goed opgesteld en ging SBC 2000 over tot een voorsprong in part 2 van 5-3. In het 3e bedrijf werd even rust genomen, 6-3, om vervolgens in part 4 Njord af te straffen met 9-3.Doelpunten van de Masters of Hattricks T Keuken en M Weehuizen ieder dus 3 punten, S vd Linden 2x en V od Woert 1x.

Herenjeugd B waste Brunssum flink de oren, wat overigens niet mee valt onder een cap. Tch kregen ze het goed voor elkaar met elkaar. Een forse overwinning van 1-19. De hoogste uitslag in deze competitie voor dit team. Monsterscores van N Holleman 5x en M v Velthoven 4x, P v Wouwen en R visser ieder 3x, R de Ridder en K Taks ieder 2x.

Dames.

Dames 2 kreeg weer een domper te verwerken. De samenstelling van het team was niet ideaal. De jongste en de oudste speelsters en wat daar nog tussen zat van de 7 Bredase speelsters, gingen de boot in tegen BZ&PC uit Boxmeer met 10-2. De doelpunten kwamen van J Vermeulen en I Schouten.

Heren.

Een koploper tegen een middenmoter. Een duidelijk zaak zou je verwachten. Absoluut niet.

De Heren stonden voor en voor. De Haagse coach kreeg het behoorlijk benauwd van. Een zeer snel spelend SBC kreeg een riante voorsprong in het laatste partje, maar door de grote inspanningen moest men toch toegeven dat Zian iets meer lucht over had. Het kwam terug tot 9-9 met nog 1 min te gaan. Verwoede pogingen werden nog ondernomen om er toch gelijke stand uit te slepen. Het lukte SBC net niet. Over het geheel was het de betere ploeg. Doelpunten van F Geisler 1x, P Nolting 1x, H Winkelaar 1x, D v Dort 3x en V vd Weele ook 3x dmv fraaie lobballetjes en harde knallers. Keeper M oude Lohuis hield weer een strafworp tegen.

Heren 2 had ook een zeer goede dag, zij versloegen op voortreffelijke wijze Aquamigos 3 met 17-10. Eind 2e deel (5-7) was nog niets te merken dat er zo?n forse overwinning aan zat te komen. R Maas kreeg de bal niet achter de keeper van Aquamigos, normaal wel. Zijn teammaten namen de dankbare taak over en gooiden de stand naar 10-9 in part 3 vooral door toedoen van de prachtige doelpunten van M v Aalst. De scores waren van M v Aalst en K v Rest ieder 4x, J Velthuis en J vd Velde ieder 3x , B Zeegers, J Razenberg en R Huijsmans ieder 1x.

Heren 3 kreeg de Bruinvis in de laatste seconden middels een strafworp op de knieen, 6-7. P v Loon mocht de strafworp nemen en hees zo zijn team naar de overwinning. Een wedstrijd met gelijke standen. H Veldink en M Weehuizen werden topscoorders met ieder 2 punten. De andere gelukkige schutters waren M de Groot en S vd Linden. De 15 jarige Arnoud Janssen werd meegenomen om te proeven van het groter werk.

An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙