Waterpolocompetitie nadert einde voor SBC 2000.

Het zit er bijna op voor SBC 2000 in het seizoen 2006/2007. Er werd soms zwaar gestreden om elke bal, soms met succes, soms niet. Een seizoen vol met verrassende uitslagen spannende momenten, sensatie, teamgeest. Het gaat om de samenwerking, de lol van het winnen en verdriet van het verliezen, zeker bij een nipt verlies en dat kwam nog al een voor. Voor de uitslagen van het afgelopen weekeinde, 14-15 april, lees meer


Uitslagen:

PSV A-Pupillen A?nnb

De Vennen A-Pupillen B?12-4

DZT A-Herenjeugd A?nnb

Herenjeugd B-Nuenen A...7-6

Dames 1-Aqaumigos 1...3-5

Nuenen 1-Dames 2...5-2

GZC Donk -Heren 1...6-9

Heren 3-TRB/RES 3?gestaakt met stand 2-4.

Pupillen.

De B Pupillen hebben nog 1 keer de kans om een wedstrijd te winnen. Veel maakt het niet uit in de stand. Want wel telde dit weekend waren toch weer 4 fraaie doelpunten van de dappere kinderen. Ze werden gemaakt door R Baljet, J Kielman, R Wolter en G vd Bunt. Verder speelden mee: J Beekers, G Heere, F Kielman en B Matthijsen.

Herenjeugd.

Een zware partij polo voor de B Jeugd, via de standen 2-0, 3-1, 4-4 einde 7-6. Die stand hebben ze in de laatste 42 sec prima vast kunnen houden. Dubbele punten waren voor T Arts en P v Wouwen.

Dames.

En weer lukte het de Bredase Dames 1 niet om Aquamigos 1 te verslaan. Tussenstanden waren 2-1, 2-3, 2-4 eind 3-5. De Bredase punten kwamen van T Struijk, M Wilborts en M v Aarle.

De Dames 2 waren bij Nuenen 1 op bezoek en hield met z?n 6-en tot de 3e periode de opgebouwde voorsprong goed vast 1-2. De 8 Nuenense Dames konden wisselen, de Bredase niet helaas, een ongelijke strijd eigenlijk. De Bredase doelpunten kwamen van K Naes-vd Berg en L vd Boogert.

Heren.

Heren 1 laat niet met zich sollen. GZC Donk werd op eigen terrein verslagen door SBC 2000.

In de eerste 2 periodes werd alles afgefloten door de scheidsrechter bij Donk uit Gouda. De stand kon daardoor snel oplopen tot 1-6 voor SBC 2000. Na de veldwisseling werden ook de straffen omgedraaid en was SBC 2000 iedere keer de gebeten hond. Door de grote voorsprong en de geweldige inzet van Heren 1 werd, via de stand in de 3e periode 4-8, de winst van 6-9 meegebracht naar Breda. Weer een achtervolger uitgeschakeld door E Claassen 2x, P Nolting 2x, F Geisler, W Verkooijen, V Vd Weele en D v Dort. De vaste keeper had een day off en werd vervangen door jeugdspeler T v Ginneken.

Bij Heren 3 tegen TRB/RES 3 werd de wedstrijd gestaakt tegen de koploper, die er geen last van zouden hebben gehad als Heren 3 van SBC 2000 had gewonnen. Toch werd op een niet te beschrijven unfair spelen de wedstrijd gestaakt door de scheidsrechter.De wedstrijd was 1 periode en 1 min en 9 sec oud. De score waar mee geeindigd werd was 2-4 voor TRB/RES. De Bredase doelpunten kwamen van M d Groot en R vd Linden.

An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙