Teams van SBC 2000 knallen maar door

BREDA - Zowel de Dames als de Heren gaan lekker verder met het vergaren van de nodige wedstrijdpunten.


Pupillen
Bijna lukte het het B-team Hieronymus te verslaan. Een grote prestatie hebben de spelers van SBC 2000 geleverd door een achterstand van 0-5 om te buigen tot 3-5. Door tijdgebrek zat er een gelijkspel of een kleine overwinning niet in.

Aspiranten
ZVDO was de volgende prooi voor het Aspiranten team. Tussenstanden van 0-2, 3-5, 3-9 einde 3-11 hebben een mooi verloop voor dit team. Frank Jansen was de grootste schutter bij SBC 2000, hij knalde maar liefst 4 ballen achter de keeper van ZVDO. Het Aspiranten 1 team heeft een zware strijd geleverd tegen De Schelde, echter de weegschaal hing aan het eind toch nog naar de Terneuzenaren. 0-1, 2-2, 3-2 en dan toch nog verliezen met 3-4, dat is een bittere pil. J Weehuizen, B v Gurp en P Taks waren de doelpuntenmakers bij SBC 2000.

Herenjeugd
Waren ze een beetje op de goede weg, nu werden ze verslagen met 5-10 door de Treffers. Het tij keerde na de veldwisseling (3-3). Daarna nam De Treffers de leiding en bouwde deze langzaam op.

Dames
Ook de Dames weten nu weer de rechthoek te vinden waar gescoord kan worden. N v Langen nam 3 doelpunten voor haar rekening. T vd Berg 2 en E v Reenen 1 treffers op hun lijst bijgeschreven. Ook de Dames hebben de score na de veldwisseling gunstig kunnen verhogen tot 5-2. Bij eind was 6-3 op het scorebord te lezen.

Heren
Met 8-5 winnen van HZPC Horst is zeer gunstig geweest voor Heren 1. Ze staan in de ranglijst vlak bij elkaar. Ook zij, als derde ploeg, hebben de veldwisseling benut om de tactiek van trainer O Bakx goed uit te voeren. P Nolting liet de keeper van Horst 4x de bal nakijken, vraag is zag hij de ballen wel? T Keuken en V vd Weele scoorden ieder 2x. Het ruwe bonkige spel van de Limburgers heeft S Strijk een gescheurde wenkbrauw opgeleverd. Een bezoek ziekenhuis was noodzakelijk.

Heren 2 wist DZT met een vette nederlaag naar huis te sturen. F Geisler werd met een fraaie hattrick de topschutter. Een ruime voorsprong was al werkelijkheid na 5 minuten 3-0, daarna 4-1, vervolgens 7-3 en eindstand 12-4. Een vervelend moment had E Claassen, deze kreeg een flinke duw van een DZT-er, en werd dizzy verzorgd op de kant. Verder spelen was voor hem uitgesloten.

Heren 3 heeft het niet gered tegen de Vlissingse ploeg De Stormvogel. De laatste bouwde rustig en beheerst de voorsprong uit van 3-1 naar 5-1, naar 8-2. Het eind werd bereikt met 8-5 op het wedstrijdformulier. M d Groot en P v Wouwen scoorden ieder 2x, terwijl P Nissen ook een punt voor SBC 2000 heeft meegebracht naar Breda.

Pupillen B-Hieronymus D1 3-5
ZVDO-Aspiranten 2 3-11
Aspiranten 1-De Schelde B1 3-4
Herenjeugd-De Treffers A1 5-10
Dames 1-HZPC Horst 1 6-3
Heren1-HZPC Horst 1 8-5
Heren 2-DZT 3 12-4
De Stormvogel 2-Heren 3 11-5
An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙