SBC2000 waterpolo resultaten

Verslag 15 maart 2008.

Asp2, kregen in wedstrijd tegen de Waande in een gelijkopgaande wedstrijd, gezien het scoreverloop net een te weinig. Met nog 40 sec te gaan kwam de Warande 6-5 voor te staan, dit lieten ze niet meer los. Jesper Weehuizen scoorde 3x, Frank Jansen 1 x evenals Ronald Jansen.
Asp1 sprong een gat in de lucht bij het bereiken van het eindsignaal. Zij presteerden iets, wat nog lang in het geheigen blijft. Zij verslaan in de Wisselaar de koploper, Arethusa B. Pim v Wouwen 3x, Remco Visser, Nick Holleman en Freek Cornelissen scoorden ieder 2x punten.
Meisjes tegen ook Arethusa, hier werd tot de veldwisseling hard gestreden, maar toen keerde het tij voor Arethusa en maakten er vlug 6-0 van om af te sluiten met 8-2. Tara O?Neill maakte de SBC 2000 doelpunten.
Herenjeugd heeft slechts 7 man gehakt gemaakt van Nuenen. SBC 2000 won met 7-13, waarvan 6 doelpunten van Stephan vd Linden. Roy v Reenen maakte een hattrick, terwijl F Askamp, Max Laven en Maarten Weehuizen voor de 3 punten zorgden.
Dames. 0-0, 2-1, 4-5 SBC kwam voor te staan, maar met 32 sec voor het eind kwam Hellas Glana toch langszij. 6-6 was de eindstand. M v Aarle, D kapaan, N v Langen, E v Reenen, T Struijk en I v Erk waren de gelukkige schutters van SBC 2000.
Heren 1 stond plaats 5 in de competitie nu niet meer, plaats 4 afgesnoept van Nayade Classic. Na eerst achter te hebben gestaan met 1-3 werd de stand mooi omgebogen tot eind 3e partje 4-4. Het lukte Heren 1 nog meer druk op de ketel te zetten wat resulteerde in een eindstand 6-5. E Claassen en R Maas 1x raak, P Nolting en S Struik lieten de Nayade keeper nog eens vier achter zich vissen.Stand 4 bereikt.
Heren 3 heeft een doelpuntrijk weekend achter de rug, jammer is dat De Ganze die 1 plaatsje hoger genoteerd staan toch de punten in Goes hield. 12-11. SBC 2000 stond nog voor met 7-9 eind partje 3, maar toch kregen de Ganze de kans om net voor te komen.

An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙