SBC 2000 wint bijna alles dit weekend

Met een totaal score van 95 doelpunten voor en slechts 27 tegen heeft SBC 2000 een prima weekend achter de rug. Een geweldige score dus dit weekend.


De uitslagen van de Waterpolowedstrijden van SBC 2000 zijn:

De Vennen-Asp2 0-8
Asp 1-PSV 8-4
Meisjes-Zeester-Meerval 17-2
Herenjeugd-Argo 19-1
DZT-Dames 8-2
Heren1-Spio1 5-3
Heren2-De Krabben 9-5
Heren3-De Vennen 3 6-3
Pupillen A-DZT 21-1

Pupillen.
Met een formidabele uitslag van 21-1 veroverd op DZT kun je best trots zijn. Girl of the Match kan met recht geëgd worden is geworden: Judy Goossens met een monsterscore van 11 doelpunten. D Holleman bracht er 3 thuis, F v Gils , G vd Hoek en B vd Bunt ieder 2, terwijl L v Maagdenberg er ook in schoot.

Aspiranten.
Aspriranten 2 kreeg er met zijn alleen 8 in en een prima keepende M Bouwers wist zijn doel schoon te houden in de wedstrijd tegen de Vennen uit Dongen. Hier werd de topscoorder J Weehuizen met 4 scores.
Asp 1 duwde PSV een kopje onder en ging met de winst naar de competitie-standenlijst. 8-4 werd hier de uitslag. P v Wouwen nam de helft van de doelpunten voor zijn rekening. R Visser 2x, B v Gurp en N Holleman ieder 1x.

Herenjeugd.
Het feest gaat maar door, de Herenjeugd van SBC 2000 kreeg het net niet voor elkaar om in de twintig de wedstrijd te stoppen. Er waren wel 20 doelpunten te zijn in deze wedstrijd, maar het ontbrekende puntje werd door Argo bij N Goedhart gelegd met nog 1.15 min te gaan. Men kreeg de bal er niet meer in. De zware schutters waren Jarno vd Velde, R d Ridder en S vd Linden ieder een hattrick met een presentje, namelijk 4 doelpunten.

Meisjes.
Zeester-Meerval kreeg ook een pak slaag van SBC 2000. Begon men rustig en zuinig in het eerste partje 1-0, de schrik kwam er aan in partje 2 namelijk een voorsprong opgebouwd ineen naar 5-2. Het ijs was gebroken men knalde maar door tot 10-2. Het schuttersfestival ging door tot de eindstand van 17-2. T O?Neill was bijzonder op dreef met 7 doelpunten.

Heren.
Donkere wolken dreigden bij de veldwisseling voor de Heren 1 van SBC 2000. Men had een opgebouwde voorsprong van 3-0 uit de handen laten slippen tot 3-3. Om orde op zaken te stellen werd even het team toegesproken door coach Olav Bakx en een en ander uitgeprobeerd in het 3e partje. Twee strafworpen werd gemist. Toch zag men het licht in partje 4, toen S Struijk doelpunt nummer 4 er in schoot, wel via een strafworp, bovenop de andere 2 die er al inzaten van hem. Spio kon naar huis met een verlies van 5-3.

Voor Heren 2 (9-5 eindstand) was het eigenlijk idem dito. Eerst een voorsprong opbouwen, daarna even wat rust in de ploeg, stand houden en door stoten. Ook hier stond Olav Bakx als coach aan de badrand. D v Dort was de topscoorder met 3 doelpunten.

De Heren 3 kregen een scheidsrechter naast zich, die andere dingen gaf dan een goede leiding. Van de 20 regels op het wedstrijdformulier werden 11 straffen uitgedeeld. Bij deze straffen werden strafworpen onthouden voor SBC 2000. Bij een Uitsluiting met vervangende speler met 4 min straf volgt een strafworp. Niks van dat al. Setstanden 2-2, 4-3, 4-3 einde 6-3. R?Neill werd de beste schutter met 3 doelpunten. De Vennen verloren dus.

Dames.
DZT 2e in de ranglijst versloeg de Dames van SBC 2000. De setstanden waren 2-0, 4-0, 5-1, eind 8-2. Een regelmatig scoreverloop. Toch weerden de Dames zich goed en kregen middels M v Aarle en N v Langen 2 doelpunten op het scorebord.
An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙