Heren 1 en 2 van SBC 2000 winnen weer

De wedstrijd tegen de ploeg Zeester-Meerval uit Uden werd met grote overmacht gewonen door het 1e Heren team van SBC 2000. Topscoorder T Keuken wist de keeper van Zeester-Meerval 4x te passeren. E Claassen 3x, P Duijzer, E Goedhart, P Nolting en R Maas allen 1x. Het snelle spel van SBC 2000 en de buitenspelers op tijd naar voren sturen en aan te spelen, werd een drama voor de Udense ploeg. Keeper M oude Lohuis wist op formidabele schoten van de spelers van Zeester-Meerval een perfect antwoord te geven. Bijna alle pogingen werden door hem om zeep geholpen. De tussenstanden waren 0-2,1-3, 1-7 eindstand 1-11.

Heren 2 moest winnen van Njord afgelopen zondag. Hierdoor kan de SBC 2000 ploeg aanstaande zaterdag kampioen worden in hun poule. Door de prima inzet en werklust werd door de Bredase ploeg een achterstand weggewerkt naar een voorsprong. Het 3e partje werd doorslaggevend in dit stevig partijtje waterpolo. De scheidsrechter gaf wel meer straffen aan de SBC-ers, maar door eigen stijl en het hoofd koel te houden werd de Njord verslagen. De doelpunten kwamen van D v Dort 4x, F Geisler 3x, H Winkelaar 1x, M v Aalst 1x en tenslotte P Duijzer ook 1x.

Spektakel genoeg volgende week in Zwembad De Wisselaar. Om 1915 uur vangt de wedstrijd van de KAMPIOENSKANDIDAAT Heren 2-DIO 1 aan. Om 2000 uur volgt dan nog de Bondswedstrijd Heren 1-De Vennen 1 aan. Wilt u dit meemaken? SBC 2000 nodigt u uit om echt Waterpolo te zien.

An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙