SBC 2000 heeft weer een kampioen

De waterpolowedstrijd van Heren 2 werd een feest. Een winst van maar liefst 14-2 op DIO uit Etten-Leur. Het feest kon beginnen, wat ook flink gedaan werd.

Pupillen.
De pupillen 1 kregen flink van langs van PSV. Een verlies van 5-13 was de score. De 5 Bredase doelpunten werden wel gescoord door 1 speelster, nl Judy Goossens.

Aspiranten.
Een ander verhaal werd het bij de Aspiranten 2. In deze wedstrijd kreeg ook net als bij Heren2 een pak slaag. Jesper Weehuizen wist er 7 in te schieten. De standen waren: 4-0, 8-1,9-2 eindstand 12-3.
In de Wisselaar waar veel wedstrijden te zien waren werd Asp 1 verslagen door de Warande met 5-8. beide ploegen waren wel aan elkaar gewaagd. N Holleman 2x en J Weehuizen waren de gelukkige schutters. Setstanden 3-3, 3-5, 5-5 eind stand 5-8.

Meisjes.
Een grote nederlaag hebben de Meisjes van SBC 2000 moeten verwerken. De eindstand werd maar liefst 0-19. Vooral in het 4e kwart werd flink gescoord door SWNZ 7 treffers.

Herenjeugd.
Tot de helft van de wedstrijd was door beide ploegen niet gescoord, 0-0. Waar gaat dit naar toe, vroeg men zich af. Maar in het derde kwart kwamen de jongens van SBC 2000 met 2 doelpunten voor te staan, dit werd uitgebouwd tot een eindstand van 5-2, gecord door T Arts 1x, D v Oosterhout 1x, J vd Velde 2x en M v Velthoven 1x.

Dames.
Dolgelukkig zijn de Dames aangekomen van de wedstrijd tegen Aquamigos. Bij zich hadden ze de wel verdiende punten in hun bagage zitten. Gemakkelijk is het niet gegaan, gezien de tussenscores, 0-0, 2-2, 3-3 en in het 4e kwart werd toch de voorsprong en de winst op gebouwd in de laatste minuut weliswaar. Eerst met nog 48 sec te gaan scoorde N v Langen en ze deed dit beslissend over met nog 14 sec op de klok.

Heren
Heren 1 heeft het succes, in het bijna afgelopen competitiejaar, niet kunnen voortzetten tegen De Vennen uit Dongen. De eerst wedstrijd eindigde net als deze wedstrijd in een overwinning voor De Vennen. De schrik van het 1e kwart speelde hun parten, no 2 van de Vennen wist daar in 3x te scoren. Vele passes van SBC 2000 kwamen niet goed aan of werden onderschept door de felle tegenstanders. 2-4, 3-5, 3-7 einde 5-8. De Heren van SBC 2000 kwamen in het 4e kwart beter in het veld te liggen, maar de tijd ontbrak hun. Doelpunten van E Claassen 2x, P Nolting, T Keuken en R Maas alle 1x.
Het FEESTBEEST Heren 2 is KAMPIOEN. Met een enorme inzet werd DIO 1 met 14-2 overrompeld. Vaste keeper T v Ginneken (geblesseerd) werd vervangen door M oude Lohuis. Ook vast spelers K v Rest zat geblesseerd aan de klant. Beiden zweepten de Bredase ploeg op. Met als gevolg dat R Maas 4x, M v Aalst 2x, D vDort 2x, J Razenberg 2x, J Velthuis 2x F Geisler 1x en P Nolting ook 1x de keeper de bal uit zijn doel kon laten vissen. De champagneflessen werden direct na de wedstrijd ontkurkt.
Heren 3 ook niet te vergeten, deze ploeg met een winst van 5-15 terug van ZVDO.
De jeugd heeft de toekomst, tijd zal het leren, want S vd Linden en P v Wouwen scoorden beiden 4x.
Met nog 2 speelweekenden zit deze competitie er weer op. Voor enkele teams is het weer al zo ver. Zij gaan zich concentreren op het nieuwe seizoen 2008/2009.