SBC 2000 waterpolo volgende week laatste wedstrijden

De strijd is bijna gestreden voor dit seizoen voor de waterpoloteams van SBC 2000.
Sommige teams zijn al klaar met hun wedstrijden, anderen moeten volgend weekend hun laatste wedstrijd. Pas dan als alle wedstrijden gespeeld zijn kan de definitieve stand opgemaakt worden en mogelijk nog in wat toernooien gespeeld worden.



De uitslagen van 19-4-08 zijn:
Argo-Herenjeugd 2-13
Horst1-Dames1 5-5
Horst1-Heren 1 6-5
De Vennen3-Heren3 2-11
De Schelde B-Asp 1 12-6
DZT3-Heren2 nog niet bekend

Herenjeugd.
Argo werd op een niet mis te verstane manier overklast door het Herenjeugdteam van SBC 2000. De scores waren van F Askamp, D Oosterhout, R vReenen,J vd Velde en M Velthoven allen 1x, M Weehuizen bracht 2 ballen achter de keeper van Argo, S vd Linden spande de kroon met maar liefst 6 doelpunten.

Dames.
Met een minder goed fluitende scheidsrechter is het slecht spelen tegen Horst. Vaak was het publiek het niet eens met haar beslissingen (wie was het publiek?). Na eerst met 2-0 achter te hebben gestaan, kwamen de Dames van SBC 2000 gelijk met 3-3, deze werd uitgebreid tot 5-5, de stand waar de wedstrijd mee geëindigd werd. M v Langen kon met een Uitsluiting met vervanging aan de kant gaan zitten, K vd Heijde kreeg ook drie persoonlijke foutjes te verwerken, hierdoor waren dus 2 Bredase Dames uitgespeeld. Doelpunten waren van D Kapaan 2x, N v Langen, R vReenen en I v Erk allen 1x.

Heren.
Een van de scheidsrechters liet verstek gaan bij de Bondswedstrijd tegen Horst. Met als gevolg, dat de scheidsrechter die bij de Dames er niet zo veel van bakte, zich aanbood om als vervangende scheidsrechter in te vallen. Ook nu waren de beslissingen dubieus en ook in deze wedstrijd kon een SBC 2000 speler direct uit het water. Het spel bracht echter ook spannende momenten met zich mee. Beide ploegen gaven niets cadeau, de standen waren: 2-2, 4-3, 4-5 eindstand toch nog voor Horst 6-5.
Heren 3 wisten weer een forse overwinning binnen te slepen, nl tegen De Vennen 3. Door zelfs 5x te scoren in een man-meer situatie en bovendien een fantastische strafworp van R O?Neill kwam de eindstand 2-11 op het scorebord. In het beging ging alles aftastend, maar SBC 2000 kwam in het derde partje op 2-6 te staan. De stand werd bijna dubbel uitgebreid tot 2-11. Doelpunten waren van F Aspamp 3x, S vd Linden 2, en dan d Groot, Jukit, Nissen,d Rijk, O?Neill en v Reenen allen 1x.

Aspiranten.
Naar Terneuzen gaan is vers 1, maar van De Schelde winnen is vers 2. Zo ook de Aspiranen 1 van SBC 2000. In het 1e part ,4-3, ging de wedstrijd gelijk op, maar in het tweede deel werd de voorsprong plotseling 8-4 voor De Schelde. Deze schrik speelde door in het derde deel 11-4. In het laatste part kwam de teller op 12-6 te staan. P v Wouwen had weer eens een hattrick en B v Gurp kon halverwege de strijd op de bank toekijken. J Weehuizen maakte 2 doelpunten, F Cornelissen de zesde voor SC 2000.
An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙