Heren 1 pakt bijna de koploper PSV

Pupillen A-De Stormvogel 3-10
Heren 1-PSV 5-5

Pupillen
De Stormvogel kreeg van de Pupillen van SBC2000 behoorlijk veel weerstand in het eerste partje, 2-3, maar daarna kreeg de Stormvogel de wind onder de vleugels en ging door tot 2-8. Beide ploegen waren uitgeblust want de uitslag werd uiteindelijk 3-10. De Bredase doelpunten waren van 2x van F v Gils en 1x van B vd Bunt

Heren 1
Een talrijk publiek werd een schitterende en spannende wedstrijd voorgeschoteld door SBC2000 en PSV. Een fanatiek SBC2000 met heel veel snelheid in de ploeg wist regelmatig in de achterhoede van PSV door te dringen, maar het afmaken lukte niet altijd door een beer van een midachter. Door de katachtige reddingen van keeper M oude Lohuis kwam PSV er niet echt door. Ook werd nog een strafworp gestopt door de Bredase keeper. De partij liep gelijk op totdat PSV een lichte voorsprong creëerde van 3-5. Maar SBC2000 gaf niet op kwam terug tot 5-5. Door deze uitslag is het vrijwel uitgesloten dat SBC2000 nog kampioen kan worden in hun poule.
De Bredase doelpunten waren van P Nolting, E Claassen, E Goedhart, en met nog 2 min 34 sec te gaan schoot S Struijk nummer 4 er in. De gelijkmaker werd gemaakt door jeugdspeler P v Wouwen. Middels de aanmoedigingen van het Bredase publiek werd toch een mooie prestatie geleverd door Heren 1.

An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙