Waterpolo SBC2000 maakt zich klaar

Het Heren 1 team is begonnen aan de bekerwedstrijden. Njord was de eerste tegenstander. Het ging de heren van SBC2000 helaas niet goed af. Njord had na 5 minuten al een 1-5 voorsprong. Onze heren liepen wat in tot 4-6, en vervolgens naar 5-7. Maar in de laatste 5 minuten werd SBC2000 aan de kant gezet met een eindstand van 5-12. Topschutter was P. Nolting met 2 doelpunten. Volgende week is de return, een vrijwel onmogelijke zaak.

Het Heren 2 team is al 3 x uitgekomen in de beker. Eerst tegen TRB/RES waarbij een winst werd geboekt van 6-14. Vervolgens tegen De Stormvogel, waar onze heren een verlies van 11-6 moesten incasseren. Afgelopen zaterdag kreeg SBC2000 een verlies van 5-11 te verwerken in De Wisselaar tegen de Treffers. In de laatste wedstrijd scoorde E Claassen 3 doelpunten.