Superstunt van de Meisjes van SBC2000, een monsterscore bij Herenjeugd en eveneens winst bij Heren 2 en 3 en 4.

Hellas Glana 2-Heren 2 8-12
Heren 3-De Schelde 2 13-1
Hieronymus 3-Heren 4 3-7

Pupillen GE1
Hieronymus aartsrivaal van SBC2000 kreeg de Pupillen onder de duim. 11-0 verlies is niet mis, maar een sterke tegenstander treffen is pech hebben. Toch werd uit alle macht zoveel mogelijk weerstand geboden, maar het mocht niet baten.

Pupillen GD1
Na 2 minuten had TRB/RES GD 1 de zaak op een rijtje gezet en ging met grote overmacht SBC2000 te lijf, hetgeen resulteerde in een groot verlies van 1-10. Het SBC2000 doelpunt werd gemaakt door J Nagelkerke volgens het wedstrijdformulier.

Jeugd JC 1
De wedstrijd ging gelijk op, maar even een concentratiemisser en De Treffers kwamen na een minuut of 3 op 4-7. En dat was nu net te veel om in te halen voor de JC boys van SBC2000. Ze volgden wel mooi de doelpunten van de Treffers. De wedstrijd werd afgesloten met 7-10 achterstand. B Borsje werd de Man of the Match met 4 Breda doelpunten.

Meisjes
Halverwege de wedstrijd was de achterstand al 1-5 voor de Arethusa-meisjes. Maar de SBC2000 Meisjes kregen steeds meer te zeggen in het water en liepen langzaam in, terwijl Arethusa als een blok in het water bleef liggen. De spanning was te snijden op het eind van de wedstrijd, want SBC2000 kwam gelijk op 7-7 met nog 36 sec op de teller. Twintig seconden voor het eind werd de stand 8-7 bereikt door een spetter van L vd Maagdenberg bereikt. Deze stand werd behouden.

Herenjeugd
De jongens van de Herenjeugdploeg wisten ook raad met Aquamigos. Scores van N Holleman en R Visser ieder 4x, D Holleman 3x, eveneens J Weehuizen en R Marijnissen 2x. Zelf kregen ze 2 ballen om hun oren. Resultaat 16-2 en 3 punten in de pocket.

Dames
Het ging zo lekker, constant voor staan, maar het einde was minder, want 120 sec voor het eind kwam TRB/RES met 7-6 op voorsprong en gaf die niet meer uit handen. L vd Maagdenberg schoot wel 3x in de kruising van het Tilburgse doel.

Heren 2
Heren 2 van SBC2000 schoot meer dan 2 handen vol ballen in het doel van Hellas-Glana. Tot en met partje drie stand 7-7, was er vrijwel evenwicht in het spel, maar in het laatste part ging de balans, qua uithoudingsvermogen duidelijk naar SBC2000 en werd Hellas-Glana overklast. Eind wedstrijd 8-12, topscoorders R Maas en P v Wouwen allebei goed voor drie treffers.

Heren 3
De schutters E Holleman en K v Rest namen de helft van de doelpunten van de enorme overwinning voor hun rekening tegen De Schelde 2, nl 13-1. Slechts 1 mager doelpunten kwam op de rekening van De Schelde.

Heren 4
Een ander team van Hieronymus, nl Heren 3, wist met de Bredase Heren 4 geen raad en bleef maar achteruit zwemmen leek het wel. Na de stand 1-5 werd door SBC2000 wat gas teruggenomen om deze mooie stand vast te houden, hetgeen lukte. Einde werd 3-7.