Schrik van de carnaval.

Los gebroken roze beesten stormden zaterdagavond 13 februari het Caravalsfeest in. Goed in de gaten gehouden door de sterke arm, hun gooiarm of zoiets, werd er flink feest gevierd in de Bredase Binnenstad.
Meer dan 10 roze beesten en 1 bruin beest lieten menig feestganger schrikken. De dieren werden bijzonder goed begeleid en rustig gehouden door het bruine dier, welke een soort sturende cowboy-functie had. Ze hadden allen een groot probleem, want het caravalsvocht was niet aan te slepen.

Kort na het feesten werd er weer meer gevraagd van de dieren en het trainen werd weer opgestart. Afgelopen zaterdag brak de dag om weer te werken en werden ze weer losgelaten in het natte bad. Maar daar hadden ze toch behoorlijk moeite met de andere partij. Meer dan een gelijkspel zat er dit keer niet in, mede door het leidende duo veroorzaakt, die veel te veel door lieten gaan en geen ballen mee gaf, terwijl het eigenlijk wel moest. De doelpunten van de Bredase ploeg waren van Struijs R.M. Struijs J.F. en Horse V.v.d.W. Door dit gelijke spel komt een ander dier, De Rog, gevaarlijk dichtbij en zal er geen punt meer verspeeld mogen worden.

An unhandled error has occurred. Herlaad 🗙