Heren 1 wint niet van de Vennen

Door dit verlies is de 1e plaats niet meer te bereiken. De Dames zijn weer de winnaar geworden. De klapper was Herenjeugd met 25 treffers.

Pupillen GE1.
Hieronymus was de sterkste van de 2 ploegen. Van meet af aan hadden de Roosendalers de functie van: We trekken de kar. In deel 2 en 3 werd flink huisgehouden, namelijk van 0-2 doortrekken naar 0-9. SBC2000 scoorde 1x door B Jongeneel. Eindstand 1-10.

Pupillen GD1.
Een zelfde laken een pak bij SBC2000 GD1 tegen TRB/RES. Standen 0-1, 2-4,3-7 eind 3-10. De SBC2000 doelpunten waren van F v Gils, S d Graaf en G Kingma.

Pupillen JC1.
Tot en met partje 3 werd de weegschaal redelijk in balans gehouden 4-3. Wel inhet voordeel van SBC2000, maar met nog 7 sec op de teller werd de stand 4-4 bereikt.

Herenjeugd JA1.
Met 25-5 je wedstrijd beëindigen is niet niks. Aquamigos werd niet veel toe gelaten door de jeugd van SBC2000, N Holleman scoorde een dubbele hattrick. R Visser bracht 4 ballen achter de keeper.

Dames 1.
De Dames gaan goed door. 11-4 werd de winst tegen Arethusa 2. Zes treffers van G Adams. De wedstrijd werd gedirigeerd door SBC2000 via 4-0, 8-0, 11-2 eind 11-4.

Heren 1.
Het missen van de eigen keeper, de missers hier en daar in de achterhoede, voortreffelijk schieten van no 8 van de Vennen was al genoeg om het Heren 1 team definitief niet kampioen te laten worden. Wel stonden ze vrijwel de hele wedstrijd op winst, maar in de laatste 2 minuten ging het mis. Vorige week kreeg Argo met 17-2 klop van SBC2000, maar nu zelf.

Heren 2.
Ook Heren 2 van SBC2000 was de winst binnen handbereik. Maar in de laatste 2 minuten kwam DZT via 4-4 naar 4-5 en gaf dit niet meer uit handen. R Maas 2x, J Weehuizen 1x en F Geisler waren de schutters met succes.

Heren 4.
Heren 4 gaat ook als een speer. 4-1, 9-1,12-3 eind 15-3. Een mooi uitgebalanceerde wedstrijd. De 15 doelpunten kwamen van R v Althuis 4x, K Wennekes 1x, P Nissen 1x, S Henskens 1x, en de topscoorder M d Groot bracht 7 treffers op zijn naam.