SBC2000 waterpolo neemt de bal weer op

De tweede helft van de competitie is gestart, soms met succes. Alleen de Heren en Dames weten te winnen.

Jeugd.
De GE 1 spelers kregen er weer flink van langs. De Oosterhoutse ploeg van de Warande was veel te sterk voor de SBC2000-ers. 8-0 werd de stand. In de eerste minuten was de stand al 0-4. Dan weet je het wel.

Ook GD 1 kreeg een verlies te verwerken van 0-12 tegen De Stormvogel. Te lief gespeeld? Geen overtreding te zien op het wedstrijdformulier.

De JC 1 ging er feller aan toe geven de standen aan van 1-0, 2-1, 2-2, 2-3 en met 22 sec te gaan werd de eindstand 3-3 bereikt, door een formidabel doelpunt van B Horst. Toch een puntje erbij.

Dames.
De SBC2000 Dames uit Breda gaan toch wel heel goed in de competitie. Nu verslaan ze Arethusa met 4-10. Met 3 scores naar huis ging Nina v Dijk. In het begin was het een wedstrijd die nog alle kanten op kon draaien, maar in partje 3 werd de druk verhoogd en werd de stand rap opgeschroefd tot 4-7. In de laatste 5 minuten werd de keepster uit Oss nog 3 keer verrast. In deze wedstrijd werd 2 keer gescoord via een strafworp.

Heren.
Middels hulp van spelers uit Heren 2 en Jeugdspelers, een gelegenheidsteam kun je zeggen, werd in Dongen gewonnen van De Vennen met 4-9. Met een slow-start verliep de wedstrijd zoals gepland door trainer A Schouten. In het laatste deel werd genadeloos afgerekend met De Vennen. Topscoorder was J Weehuizen met een hattrick. (3 scores).

Heren 2 is sterk en blijft sterk na de winterpauze. De sterk spelende E Claassen werd topscoorder met 3 treffers. Het begin was wat stilletjes, maar in het derde partje werd de stand verhoogd tot 7-3. De eindstand werd bereikt met 8-6 tegen Arethusa 2.

Heren 4 had het kunstje afgekeken en bracht de stand via 1-2, 4-2, 5-2 tot de volle vette winst van 8-2 op De Warande 4. Meerdere doelpunten van K Wennekes, K Taks en P Nissen.