Ook de Dames hebben afgelopen zondag een winst meegebracht, dus dan hebben alle teams van SBC2000 in dit weekend gewonnen. Nog nooit gebeurt. Waterpolo leeft echt in Breda.

De Treffers 3-Heren 3 7-16
Heren 4-De Vennen 3 11-5
TRB/RES/Dames 7-9

Jeugd.
SBC2000 GE 1 lag in Roosendaal Hieronymus op te wachten. Men sloeg genadeloos toe in het laatste kwart van de strijd. Via 0-0, 1-1, 2-3 en 2-4 werd gewonnen. 2 treffers van J Charko.

GE 2 team nam al snel met 3-0 de leiding en bouwde die mooi op tot 9-3 tegen de Vennen. R v Vugt maakte 3 doelpunten. Een hattrick dus.

De Treffers gingen regelmatig in de fout en er werd mooi gebruik van gemaakt door de JC spelers. 0-0, 3-0, 5-0, einde 8-0. B Martens bracht 3 ballen achter de keeper, met 2 ballen waren S d Graaf en R Vingerhoed de gelukkigen, terwijl N Kerklaan ook nog een goaltje scoorde.

Herenjeugd JA 1 stevent af op een geweldig seizoen. Alle veldspelers scoorden 1 of meer punten tegen DBD. Uitblinker was Pim v Wouwen met 12 scores, daarbij kwam nog in de wedstrijd Heren 2 de 6 treffers en bij Heren 1 schoot hij ook nog eens 3 in. Een totaal van 21 doelpunten voor Pim dit weekend. Een unicum. De wedstrijd werd gespeeld via 9-0, 16-2, 24-2 en slot 32-3.

Dames.
Het is dan wel een kleine marge, maar de Dames hebben weer gewonnen. Ze staan nu ver voor de nummer 2. Het moet wel raar gaan als hier geen kampioenschap uit komt.

Heren.
Heren 1 wist in het verre Horst de thuisploeg punten af te troeven. Na een rustig begin werd in het derde kwart de spelers de sporen gegeven en meteen werd de stand opgeschroefd van 0-3 naar 1-7. Horst had geen weerwoord. 2-8 was de eindstand. Grootste rivaal De Schelde laat 2 punten liggen. Nu staat Nayade Classic op de 2e plaats.

DIO 2 weet nu ook weer wat SBC betekent: Steeds Beter Clubje. 11-5 werd meegenomen naar Breda. P v Wouwen scoorde 6x.

Nog een dik verlies van een team van De Treffers. Heren 3 zetten uiteindelijk 7-16 op het scorebord. Oude meester F Geisler scoorde maar liefst 6x. E Holleman deed er 4 bij. R Huijsmans 1, F Nooyen 2, R v Reenen 1, J Thoolen en K Wennekes ieder 1 treffer.

Heren 4 van SBC2000 kreeg al snel De Vennen op de knieen, 2-1, volgens 5 minuten was het al 7-2, daarna 8-4 en in een slotoffensief kwam 11-5 uit de bus. M d Groot maakte 4 doelpunten.